Fantastisk hjemkomst

I dag var siste dag av den store Norgesreisen, og det var veldig spesielt å ankomme Kristiansand. Her ble vi møtt av kajakklubben som hadde med norske flagg:

På land sto Rune og Harald med store norske flagg. De var våre læremestre i det høye nord, og vi er dem dypt takknemlige:

Vi våknet til blå himmel, og gikk fra Farsund litt over 08. Det blåste under 3m/s til vi nærmet oss Markøy fyr. Herfra gikk vi for Genoa bort til Lindesnes fyr og nesten til Våre. Derfra var det motor, blå himmel og smeigeføre… Ingunn var veldig fornøyd til rors:

I dag fikk vi også avlastning av Tale og Lyder som ankom båten i går kveld. Lyder ble turens yngste mannskap med sine 8 år. Begge fikk en bratt læringskurve og nystekte pannekaker til lunsj. Ingunn skriver mer om dette i sin blogg.

Vi gikk ganske strake veien mellom fyrene, og jeg fikk mange fine fyrbilder i dag. Blant annet dette av Songvaar fyr:

Øst av Odderøya tok Tale bilde av Ingunn og meg. Vi er like forelska enda, og det er ingen selvfølgelighet etter en slik tur har vi skjønt.

Nå begynner en ny del av livet vårt. Vi skal bo i båten her i Kristiansand, og om 3 uker drar vi ut på tur igjen. Da er det Bamble som står på programmet. I hele kveld har vi hatt besøk. Harald og Rune hjalp oss å fortøye båten. Eyvind kom med mat, og en rekke andre kom med klemmer og smil. Vi føler oss uendelig priviligerte, og er veldig glade for å være tilbake i vår kjære hjemby!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.