Avgårde igjen!

Det føles litt rart at jeg har vært hjemme over en uke. Det føles ikke sånn. Men, nå tok jo guidingen fra Skien til Kragerø med denne herlige gjengen fire dager:

Et galleri med 59 bilder fra turen ligger på Flickr.

I helgen har jeg både fått løpt og klatra, ellers har det vært mye kontorarbeid. Kom mange bokbestillinger etter “Ut i naturen”-programmet, og jeg har problemer med fakturering. Derfor har det vært en del irritasjon også… Men, nå er i alle fall bøker sendt, så får jeg ettersende fakturaer på e-post. De siste tre nettene har jeg overnattet i båten til en kompis, og det har vært trivelig.

Nå er en liten sekk og en 90l bag pakket for å dra tilbake til Bergen. Toget går grytidlig i morgen, og vi skal være i Bergen litt over 14. Det er litt to-do-ting i byen før vi setter kursen mot Sotra. Satser på at vi får med oss det vi trenger fra byen, og at vi er ganske selvforsynte de første dagene. Planen er Fitjar – Kvitsøy de første dagene, og så får vi se. Vil helst ha gode værmeldinger ned langs Jæren, og de kan ikke være mer enn 48 timer gamle. Så her blir ting til etterhvert.

Så neste oppdatering blir fra båten!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.