Reprise av “Ut i naturen”

Mens jeg var på kajakktur til Kragerø viste NRK “Ut i naturen” (2008) i reprise. Det førte igjen til mange meldinger på FB, Twitter og e-post. Og ikke minst en del bokbestillinger! Seertallene blir visstnok bedre og bedre også, og her er meldingen fra Kvassheim på FB som var programleder:

Jaja Lars,- nå har det vært sendt nesten 10 ganger siden vi laget det, men likevel var det 450.000 mennesker som så kajakkprogrammet vårt i går kveld! Det er nesten 200.000 flere enn de som så førsteomgangen mellom Italia og Kroatia litt tidligere på kvelden… Slett ikke verst!

Jammen kunne det vært fint med en oppfølger! Her er en skjermdump fra starten av programmet. Du kan se hele ved å trykke på linken øverst.

Oppdatert 17. juni.
Da fikk jeg akkurat en melding om at programmet også ligger på forsiden på nrk.no. Dermed er det nok noen visninger på Nett-TV også:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Reprise av “Ut i naturen”

 1. Hans Petter sier:

  Gratulerer med større og større seerskare til programmet som du er med i. Selv så jeg reprisen for n-te gang, og la spesielt merke til svanen som dere klokelig holdt dere unna. For mange år siden siden så jeg en schafer-hund som stormet mot et svanepar med unger, og så for meg en fugletragedie. Men det avverget svanefar suvereent. Da hunden nærmet seg hogg-hold, la den hodet bakover, brettet ut vingene og kom med noen uhyggelige lyder. Hunden bråstoppet og rygget bakover.

  Tidligere i våres leste jeg om en kajakkpadler i USA som druknet etter angrep fra svane. Kajakken veltet, og hver gang han prøvde å få luft angrep den på nytt. Jeg trodde at padleren var ukjent med svaner, men så nå på dette nettstedet http://www.suntimes.com/news/11923182-418/man-drowns-in-kayak-after-coming-too-close-to-swan.html at han arbeidet med svaner.

  Så gjør som Lars, ikke utfordr svaner !

 2. Lars sier:

  Takk for gratulasjon!
  Når det gjelder svaner er det fint å ha respekt for dem, på samme måte som en har respekt for andre ting i naturen.

 3. Jan Olav sier:

  Fantastisk program Lars – måtte sjå det nå (har faktisk ikkje sett det før) – du er flink! Får lyst til å forlate jobben og ta tredagars tur i kajakk med deg nå!

 4. Lars sier:

  Takk for hyggelig tilbakemelding Jan Olav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.