Fornøyd padler

Kom hjem fra 4 dager i kajakk i går kveld. Veldig fornøyd! I e-posten lå det bilder fra et kursoppdrag i fjor der jeg også var i godt humør:

Vi startet fra Skotfoss N av Skien – der vi avsluttet i fjor. Første natt var ved Frierfjorden. Veien ut til havet ble lang i motvinden, og vi tok bil fra Langesund til Trosbyfjorden. Andre natt ble på Vestre Holmen ved hytta. Så fikk vi en fin tur fra Flesa og ned til Jomfruland. Før vi toppet det hele med ferden fra Jomfruland til Kragerø. Vi gikk yttersida av Skåtøy, med utrolig mange øyer! Været ble stort sett bare bedre underveis!

I natt har jeg ligget i båten til en kompis, og startet på kontoret kl 8. Nå er det litt kontorarbeid, og så håper jeg på litt klatring i løpet av dagen. Litt usikker på hva jeg har av utstyr her, og hva som ligger i seilbåten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.