Flott kveld for anker

Fra Alden gikk vi ganske rett sydover mellom en del småøyer. I begynnelsen for motor, men når øyene var ferdig tok vi opp seilene. Da fikk vi en fantastisk seilas mot Fedje. Kvelden var heller ikke så verst:

Planen var å avslutte dagen på Fedje, men så gikk vi for langt ut, og farten var god. Derfor fortsatte vi bare. Underveis passerte vi Hellesøy fyr på sydsiden av Fedje:

Deretter tok vi sikte på Toska, og gikk over en ganske trafikkert fjord. Her møtte vi et cruiseskip, hurtigruta og flere lastebåter. Men, det var god plass. Farten falt fra drøye 5 knop, og videre til 2,5-3,5 knop. Havet var flatt. Solnedgangen fin, så vi lot bare tida gå. Dagi og Ingunn fikset pizza, og Richard og jeg snakket gebrokkent til hverandre. Vi skjønner mer av hverandre enn Ingunn tror… (Se hennes blogg).

Da pizzaen var fortært motret vi den siste kilometeren, og raste ut ankeret. Her fikk vi en fantastisk solnedgang, og det ble både meditasjon på dekk og boklesning i godstolen. Nå nærmer klokka seg midnatt, og nok en fin dag er over. I morgen setter vi kursen inn mot Bergen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.