Alden

Etter en svipp innom Værlandet kom vi til Alden. En privat brygge med 4 fastboende, men for et sted:

Det ble faktisk en god del seiling i går, og vi gikk laaangt ut i havet. Vi plukker med oss det vi kan fra Richard:

I dag våknet vi til samme fantastiske været, og dermed måtte jo kveldsturen utvides. Gikk bare til ca 100moh i går kveld, men den norske hesten (et kjent sjømerke denne øya Alden) er på 468moh. Dermed la vi avgårde. På nett sto det at man skulle bruke 1,5-2 timer, men vi var opp på tre kvarter. Ingunn og Dagi dro godt opp tempoet, og vi andre fulgte på så godt vi kunne. Der oppe var utsiktne helt fantastisk! Jeg har laget et eget galleri med bilder, men det er for dårlig dekning til å legge ut disse på Flickr nå. Istedet får dere klare dere med dette bildet på vei ned (seilbåten i bakgrunnen):

Vi har hatt dårlig dekning i natt, men nå er det i alle fall Edge. Da dukket det opp melding om at vi nå har fått båtplass utenfor Bergen til uka. Det er jo kjemepefint. Utrolig hva som kan ordnes via sosiale media! Vi har også blitt advart om at det er torgdager i Bergen i helga, men vi kan antagelig bruke en plass utenfor Havforskningsinstituttet. Dette finner vi vel ut i morgen. I dag satser vi på å komme ned til Fedje omtrent. Vinden er fremdeles fraværende, så det er motring som gjelder. Nå vil jeg ut i godværet! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.