Regn og kaldt i Kristiansund

I dag våknet vi av båtens rugging og vindens uling i mast og tauverk. Ut på tur måtte vi, men det er jammen bra vi ikke skulle over Hustadvika i dag:

Vi tok det rolig fra morgenen av, og jeg hadde lyst på å gå i gudstjeneste kl 11. Jeg var ute i god tid, men der var det stille gitt. Så slo det meg at prestene sikkert er i streik. Heldigvis husket jeg at vi hadde syklet forbi en annen kirke tidligere i uka – den katolske. Der var det ingen streik, og jeg ble godt tatt i mot av et svært fargerikt fellesskap. Det ble en flott messe som jeg er veldig takknemlig for!

Etterpå ruslet vi rundt i regnet en stund, og endte opp på “Dromedaren“, en kaffebar med fantastisk smoothie. Da vi kom tilbake til båten måtte vi arrangere et bilde mente Ingunn, og dette kan du lese mer om i hennes blogg.

Vel tilbake til båten ble det kontorarbeid, lesing og mer forefallende arbeid ombord. Dagi ankommer litt før 21, og nestemann litt før 23. Vi håper at alt går etter planen, for det er jo ikke bare prestene som streiker. Også Securitas ved flyplassene vil gjerne ha mer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.