Grip

Etter litt etterfylling av diesel, kjøping av skruer, handling og forsøk på å reparere genoane (avbrutt av styrtregn) tok jeg båten til Grip. Det angret jeg ikke på:

20 kilometer ut i havet utenfor Kristiansund ligger denne spesielle øya. Her er det kirke fra 1400-tallet, og rett utenfor et fyr fra 1888. Det er virkelig historisk sus over dette stedet, og et besøk kan anbefales. Du finner mer info på wikipedia.

Båten var bare på Grip i halvannen time, så jeg fløy rundt med kameraet så godt jeg kunne. Her var det motiver overalt! Tok først en rundt med Canon G1x, og så byttet jeg til en D300 med 10-20mm. Særlig sistnevnte ga muligheter for dramatiske bilder synes jeg. Er veldig uvant med en slik linse, men ser at det kan bli mye moro ut av det!

Plukket ut 30 bilder til et galleri på Flickr med navnet “Norgesreisen – Grip“.

I ettermiddag/kveld blir det rolig. Vi har vært ute og spist nok en gang, og skal ta det rolig med litt aviser og bøker. Vi begynner å få bodd inn skuta litt nå, og er klar for å få selskap i morgen kveld. Da dukker det Richard fra Frankrike opp, og Ingunns eldste sønn Dagi. Richard blir vår seilkompetanse videre, selv om vi nå nesten er klar til å fly avgårde på egne seil også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.