Fine fyr

Seilturen langs norskekysten byr på mange fine fyr. Noen av dem har jeg heldigvis fått tatt bilde av, men helst ville jeg jo vært i land for å overnatte på hver eneste ett…. Her er et lite knippe fra fyrene de siste dagene:

Dette lå rett utenfor innseilingen til Trondheim. Har ikke helt klart for meg når jeg har tatt de andre bildene, men får sammenligne litt med bildene på fyr.no når jeg kommer tilbake til sivilisasjonen.

Det tror jeg var kremen, men det dukker nok opp flere fremover også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fine fyr

  1. Per Bardal sier:

    Hei Lars !
    Fyrene er i rekkefølge: Kjeungskjæret fyr (Ørland), Asen (sv av Stokksund), Buholmråsa ( ved Sætervika) og Grinna fyr (sv av Rørvik). Kjente landemerker for en trøndersk fokkeslask !

  2. Lars sier:

    Tusen takk Per!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.