Buldring i Vingsand

I dag våknet vi til blå himmel og en del vind. Buldring sto på programmet, og her er nok å ta av!

Alle stedene vi var hadde flott utsikt. Her er ingenting merket, så vi gikk litt rundt på lykke og fromme. Da kan vi jo drømme oss bort med førstebestigninger og sette gradene selv! Buldrene kunne gjøres så vanskelig som bare det. Til slutt prøvde vi noen overheng som var helt syke. Vi klarte ikke mange flyttene, men ser for oss at de gode kan cruise rundt i hengene her:

Rune ringte for å fortelle at brødene var ferdig stekt. Vi begynner å komme inn i god rutine med ferske brød til lunsj nå! Det passet godt, fordi skyer hadde drevet inn over Vingsand også. Dermed ble det stille i båten etter lunsj. Noen leste og noen sov.

Nå har vi hatt litt logistikk igjen, og det ser ut som om Christian og Kristin blir med oss et stykke i morgen, for så å dra videre med offentlig kommunikasjon. Det er jo ikke så lett å få Hilaritas til å fungere som rutebåt, men det blir på eget ansvar. Vi gjør jo selvsagt så godt vi kan, men lærdommen hittil er jo at seiling tar tid. Nå er det meldt vind fra NV i morgen, så vi bør kunne få god driv mot sør. Værvarselet har stemt ganske bra i dag, så da håper vi det fortsetter sånn!

Dermed kan det bli en lang dag med godt driv i morgen. Vi gleder oss!

Til middag ser det ut til å bli pizza. Deigen er i alle fall satt, så får vi se resultatet etterhvert.

Litt senere: Christian tok et bilde med mobilen av meg i dag:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.