FVN med stor omlegging

I natt legger FVN om nettavisen sin, og noe av den blir bare for abonnenter. Jeg jobbet der fra 1996-2000, og var da eneste ansatte på dette området. Derfor sendte jeg en “Lykke til“, og fikk dette hyggelige svaret:

Jeg skrev også at “Dette hadde du ikke ventet i 1996“. Da var nemlig både Knut Engen og Finn Holmer-Hoven ganske lunkne i forhold til dette Internettet. Som de mente bare var en blaff. Nå er det i ferd med å skje store ting i medieverdenen, og jeg er imponert av omstillingen som har skjedd siden jeg jobbet der.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.