Morgen i Trollfjorden – ski på Store Molla

Våknet til strålende sol innerst i Trollfjorden, og dermed ble det morgenbad:

Ganske utrolig å våkne med minusgrader i båten, og så kunne spise frokost bak på båten! Det var rett og slett nydelige forhold ut av Trollfjorden, og Harald kastet til og med genseren:

På utsiden av Store Molla gikk vi rett på land, og Harald satte av tre skigåere og undertegnede. Jeg tok slagstøvlene fatt i ei bar li i nærheten, og fikk ut litt energi i ro og mak. Vel opp i siden fikk jeg øye på de andre oppe på ryggen av fjellet på motsatt side:

Da er det middag her!

Dagen etter: Det ble kino for første gang på 3 måneder – «Battleship». Dårlig film, men veldig godt med action et par timer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

3 svar til Morgen i Trollfjorden – ski på Store Molla

 1. Hans Petter sier:

  Utrolig flotte bilder på Flickr !

  Du er sprek som bader i sjøen. Jeg fulgte med på bloggen til far og sønn Østlie da de padlet sydover fra Tromsø. De klaget over dårlige dusjmuligheter, og jeg spurte i en kommentar om hvorfor de ikke badet i sjøen. Jeg fikk ikke noe svar, men jeg så for meg uforstående hoderysting av far og sønn over et slikt forslag. Ansiktsutrykket ditt på et av bildene forklarer kanskje hvorfor de ikke badet i sjøen. I påsken badet jeg i Oslofjorden med tre jentebarnebarn. Det ble litt ungpike-hvining, for å si det forsiktig.

 2. Laila sier:

  Fantastiske bilda:)) På Store Molla har æ vært. Nydelig og så fredelig:)

 3. Lars sier:

  Takk for kommentarer!

  Bading nå er forfriskende Hans Petter, og jeg tror det gjør godt! I alle fall blir en skikkelig kvikk etterpå – selv om det ikke er ren nytelse mens det holder på…

  Ja, Store Molla var fantastisk Laila!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.