Kultur = kul tur

I dag har vi satt av tid til litt kultur også, og tok en tur til Alta museum for å se på helleristningene. De er en del av verdensarven, og det var bygget fin sti mellom feltene for at de ikke skulle bli ødelagt:

Slik så helleristningene ut på nært hold, og det er ikke bare kvinnen med stor K som er gira på ski:

Men, dagen begynte med en gjennomgang av dagens loggbok. Jeg kopierte over en del praktiske tips, turer båten har gjennomført og litt om når impeller og olje er skiftet. Og ikke minst, når båten fikk Kiwi-propell! (Lurer på om den er grønn?)

Båten er jo fra 2005, så dette tok litt tid… Men, viktig å ta vare på båtens historie!

Fra morgenen av var det lett snødrev, men det klarnet opp utover dagen. Da vi ankom båthavna med bilen til Rune var det sol og vindstille. Derfor gikk vi i gang med å vaske båten utvendig også. Nå skinner hun som bare det! Vaskingen ble bare avbrutt av et lite undervannsprosjekt med kameraet, og det ble ganske vellykket:

Jeg tok hele cockpiten, og det ble ganske så stor forskjell når jeg var ferdig med den:

To utvendige rom bak er også gnukket rene, og K tok seg av fendere og dekk.

Vi har fått noen spørsmål om hvordan båten ser ut inni, og vi skal komme tilbake til litt stylede bilder som viser dette. Enn så lenge får dere klare dere med dette kjappe bildet ned av luka:

Så fikk vi koselig kveldsbesøk av Trond som går på i Øksfjord. Han hadde siste nytt fra snøfronten, og var minst like gira som Ingunn på å finne fin snø i Lyngen (det sier ikke så rent lite). Så nå er planen å dra herfra tidlig torsdag morgen, og så kanskje få en ettermiddagstur i Øksfjord. Deretter blir det Loppa og videre til Lyngen på fredag. Lørdag er det skikjøring nord i Lyngen, og så skal vi til Tromsø søndag. Trond må rekke Hurtigruta kl 18.30, så vi har nesten hele dagen på oss.

Det er stadig mailer som detter inn, og det er jo litt min skyld også. Heldigvis er det en del som kan faktureres av dette også. Er litt annen adm som også skulle vært gjort, men nå er det kvelden for i dag. Satser på en liten kveldsvisitt hos den hyggelige båtnaboen vår, Rune (som også har blogg).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.