Foredrag i boks

Mellom flyttelass og todo-lister må jeg også få planlagt Padleglede 2012. I dag fikk jeg landet et foredrag med Leiv Gabrielsen, og det tror jeg blir spennende:

Han kommer til Kristiansand Ferisenter kl 20 lørdag 19. mai for å snakke om padleturen fra Danmark til Norge. Da får vi høre nærmere om forberedelser, utfordringer, gjennomføring og erfaringer. Jeg tror det kan bli veldig moro!

Ellers er det mye hit og dit. Har brukt noen timer på regnskap i dag, men vi får det ikke til. Alt er for windows, og det blir fort litt knot når en kjører windows fra mac. Dessuten skal jo jeg bare fakturere, men systemene er jo laget for å kjøre komplette regnskap. Har vurdert å gi opp flere ganger, og så gå tilbake til rene dokumenter fra regneark eller teksbehandler. Utrolig kjipt å ha så mye frustrasjon rundt dette!

Ellers skjer det ting på mange fronter utover flyttingen også. På tirsdag var det klatring med Bymisjonen etter jobb. Onsdag årsmøtet i kajakklubben, og i går var det et utrolig bra foredrag om Bærekraftig liv på Landås. Noen har skutt med hagle gjennom garasjeporten i kajakklubben, og det politianmeldte jeg i dag. Så var den noen andre som ville leie klubbhuset til «seksell massasje og kvinnelig ejakulasjon«. Jeg takket høflig nei til det, men synes jo at det er spennende med bredden på kursene i denne byen!

En del utenlandske aktører begynner også å ta kontakt i forbindelse med padlingen. I dag var det en fra Sveits som ville ha 31 stykker på vannet i 2 timer. Det er vel omtrent den tiden det tar å få nybegynnere på vannet. Betalingen var ikke allverdens heller, og jeg har jo bare 8 kajakker… Ikke vil jeg ha ansvaret for mer enn 8 av gangen heller, så det ville innebære at 3 andre måtte leies inn – i tillegg til 23 kajakker til… Det er ikke så lett å få folk til å forstå at dette ikke er et TV-program en bare slår av og på…

I kveld er det familie, og så gyver jeg løs på siste restene av flyttingen. Bilen er lånt bort i helgen, så nå blir det flytting med sykkel(!). Det er mest klær igjen, så tenker det går fint. Dessuten har jeg fått tilbud om å få med et flyttelass etter festen i morgen. Vi skal nemlig ha UTflyttingsfest der alle må ta med seg MINST en ting når de går! Blir spennende å se hvor mye som blir igjen etter det!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.