Første flyttelass

Da er første flyttelasset til vårt nye hjem levert NorLines i Kristiansand. De tar en «kajakk dandert på crashpad, med ski, staver, kart, årer og en dobbeldyne som garnityr» (vekt 99kg) med opp til Alta. Der henter vi den 30. april. Her er den ferdig surret:

Ingunn er ganske så fornøyd med resultatet! 🙂 Særlig satte hun pris på at dobbeldyna fikk plass som et slags kakelokk:

Inni kajakken ble det plass til mye av det vanlige turutstyret. Cocpiten ble i tillegg fylt med telemarksstøvler, isøks, kamerastativer, 6 bind av den norske los, Toppturer i Norge, naturlig sikringsutstyr, 70 meter tau og litt padleklær til å stabilisere alt sammen. Her er det første bildet vi tok av seansen:

I ettertid ser jeg jo at dette måtte vært en artig timelapse, men jeg får bare ha det lenger fremme i pannebrasken neste gang. Kjenner det er godt å ha landet denne delen av forberedelsene. Nå er det bare det jeg klarer å bære med meg på tog og hurtigrute igjen for min del. Det blir en stor sekk med fotoutstyr, og en trillebak med klær. Så tar Ingunn med seg det som blir igjen på flyet. Rart å tenke på at vi kan få alt vi trenger ned i dette – når vi samtidig tenker på hvor mange kasser og billass vi har kjørt ut av huset. Antagelig er det ikke så mye en egentlig trenger…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.