Oh fred og glede

Etter en kort og intens uke kom jeg meg endelig ned i kvinnen med liten k igjn. Stedet er Bamble, og kveldsturen ble svært vakker:

En liten videosnutt ble det også:

Resten av bildene ligger i et galleri på Flickr.

Denne uken har som mange av de andre gått med til en del flytting, og til å komme ajour etter påske. Padleguider er fakturert over en lav sko, og jeg holdt et foredrag i går kveld. Så det har vært litt av en omstilling etter en hyperaktiv påskeferie.

Planen denne langhelgen er å få testet ut en del utstyr før seilturen starter. Kajakken på bildet over er en brukt Rockpool Alaw som jeg fikk kjøpt i desember. Den er jo relativt fotogen, og kan nok gjøre seg godt i Trollfjorden og på lange sandstrender i nord!

Kameraet – Canon Powershot G1x – har heller ikke vært i undervannshuset sitt enda. Før i kveld. Jeg synes jo det er blitt lovlig klumpete og digert, og jeg er ikke spesielt glad for at det er deksel foran linsa. Det siste er jo ikke noe problem med vanntett hus. Likevel er jeg i ferd med å bli veldig glad i kameraet – det tar jo bare utrolig flotte bilder! Så da får det heller være at størrelsen er blitt litt i meste laget.

Videokvaliteten virker også bra, selv om dette har jeg liten erfaring med.

Kajakken skal leveres senest onsdag i Kristiansand, og vi har betalt for opptil 100kg. Så dermed blir den full av stæsj: ski, klatreutstyr, fjellstøvler, 6 bind av den norske los, sjøkart, kajakkutstyr osv. Da skulle vi være vel rustet til turen sørover fra Alta!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.