Tilbake fra Arco

Etter en herlig påske i Arco er jeg tilbake i byen. Galleriet med bilder fra ferien ligger allerede på Flickr, og her er ett av bildene:

Begynte denne dagen med en fellesgudstjeneste i Domkirka, før turen gikk til kontoret. Nå er det bare 15 dager igjen til avreise til Alta, så brikkene må falle på plass fremover. I dag får jeg hjelp til å reparere kajakken vi skal ha på dekk – en rød Alaw fra Rockpool. Skal teste den i helgen, men regner med det blir den som følger oss sørover.

Blir en rolig kveld med bl.a. “Gjestebud” hos Bymisjonen. Så blir det spennende å se hvordan ballene faller ned utover i uka. Skal prøve å få satt sammen en oversikt over hvor vi var i Arco også, slik at det er mulig å følge oss litt utover bildene. I alle fall var det en fantastisk ferie med veldig mye klatring. Det er over 100 felter rundt Arco (i en omkrets av 30km fra stedet), og i tillegg er det jo fantastiske sykkel og turmuligheter. Og da har jeg fremdeles ikke sagt noe om seilingen… Som vi ikke prøvde denne gangen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.