Mye inne i finværet

Sommeren har gjort sitt inntog i mars i år, men likevel klarte jeg ikke å løsrive meg fra kontoret før kl 2030 i går kveld…

Ikke har det blitt så mye bedre i dag heller. Startet dagen med å sykle ned til stasjonen, for så å ta 9-toget til Oslo. Ogge var speilblank, skogen i ferd med å våkne til liv. Så ble det levering av padleguider på Nomaden, og en rusletur ned på Aker Brygge for å se på søsterskipet til båten vi skal hente i Alta – en Alubat Ovni 39.5. Den ligger på Aker Brygge:

Så var det styremøte i FRIFO, og det holdt jo på noen timer. Er en del spennende som skjer der fremover. Gikk et par timer etter møte, blant annet i Frognerparken. Et hyggelig gjensyn. Nærfriluftsliv. Urbant sådan.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.