Fantastisk skidag

I dag har det vært helt fantastisk her på Beitostølen – nydelig blå himmel, og vi gikk på ski fra Garli på høyfjellet:

Det siste bildet der John og jeg går sammen er tatt av Per Anders.

Etter lunsj i bakken, var det klart for finaler i alpint. Her er noen bilder fra den seansen – tatt med det nye G1x (som jeg synes er litt for stort og klumpete med løst linsedeksel, men som tar fantastiske bilder):

Ellers har vi fått vite at det BLIR Ridderrenn i morgen, men at det er flyttet en time frem. Det betyr at vi forflyttes fra 10:37:30 til 9:37:30. Det er meldt minusgrader fra ca 23 og utover, så det blir harde og fine spor. Vi er litt engstelige for at de kanskje er for harde og isete. Det blir i alle fall raske runder, g klokka blir nok ikke mye over 11 før vi er i mål. Blir også spennende å se hvor lenge løypene holder – det er mange påmeldte – og solen skal fortsette i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.