Fin skidag – mye vind

Alle tre var gira på ski rett etter frokost, selv om vinden tok godt utenfor hotellet. Nede på arenaen ved Helsesportsenteret kom det også noen gode kast:

Vi hadde fått beskjed om at blå extra kunne funke, og det var såpass med nysnø i sporet at det gikk fint! Dermed la vi ut på 10 kilometer. Det tok sin tid, men så var også motvinden gasnke så kraftig noen steder. Etter litt saft og banan tok vi 5 kilometer til før lunsj. Tracket for formiddagen kan du se på Runkeeper.

Etter lunsj tok vi 5 minutter (!) før vi la avgårde på nye eventyr. Sola hadde nå befestet sin stilling, og det var ikke lenger snø i lufta. Blå extra ble komplettert med lilla og VR65. Vi startet med en runde i 2 kilometeren, før det var skytetrening. Så gikk vi en ny runde i 10-kilometeren og nok en runde med skyting. Dyp konsentrasjon:

På den siste skyterunden ble det bare en bom, så dette lover godt for konkurransen på onsdag! Så avsluttet vi med en ny runde i 2-kilometeren, og kan notere nesten 30 kilometer på Ridderukas første dag! Tracket etter lunsj er også på Runkeeper.

Forholdene er mildt sagt skrinne. Det bør ikke bli veldig mildt fremover – for det er lite som skal til før vannet spiser seg inn i løypene. Forholdene ligner litt på i fjor, men da var tross alt rennet 3 uker senere. Det er opptil flere som snakker om klimaendringer her også…

Badstu og middag gjør godt etter en slik dag! Nå bli det litt mer skytetrening, og jeg går på en kveldsgudstjeneste i lyskapellet. Det er et fantastisk bygg som jeg bestandig kommer tilbake til her oppe. Tar med kameraet, så kan jeg se om jeg finner noen motiver.

Etter det blir det nok en tidlig kveld. Viktig med nok søvn når det er så mye aktivitet!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.