Beitostølen!

Da er det søndag kveld, og vi er losjert trygt inn på SAS-hotellet her på Beitostølen. Nå blir det en uke med ski, sol og mye sosialt!

Det startet ikke så enkelt. Fredagskvelden var fin med god middag hos ei venninne. Var innom Kristiansand Bilverksted for å sjekke en motorlampe på morgenen. På vei derfra “falt” vinduet litt ned, og den elektriske vindusheisen var gåen. Den kan jo tapes tenkte jeg, så det fikk være. Lørdag morgen var bilen fullstendig død – selv om det lyst. Heldigvis fikk vi trillet den i gang, men det er jo ikke optimalt. To flyttelass senere begynte jeg å bli ganske desperat. Den ladet jo ikke, og halv ni i dag tidlig skulle jeg stille med bil til Beitostølen. Gode råd var dyre, og jeg ble mer og mer frustrert…

Heldigvis hoppet jeg av frustekjøret og fikk en flott klatreøkt med kona, Herman og Marianne. Det gjorde utrolig godt. Hver gang det var noe vanskelig sa de bare: “Tenk på bilen – bli forbanna”

Så løste deg seg utpå kvelden, og jeg fikk byttet til meg en Toyota Prius. Det har vært en utrolig fin kjøreopplevelse. Cruisecontrol har jeg aldri brukt før, men ser at en fort kan bli avhengig av det. Har ikke målt bensinforbruket, men det er betraktelig lavere enn på Sharanen. Egentlig er jeg jo ganske i mot biler, men må innrømme at dagens tur var fin. Likvel står jeg fast på at det er altfor mange biler… Til tider var det kø ned gjennom dalen, og det var midt på dagen på en flott og solrik søndag!

Flyttingen nærmer seg altså slutten, og det er befriende. Selv om det må ryddes og vaskes litt, så er i alle fall næringsdelen snart i boks. Det private er ikke så mye, så det regner jeg med at skal gå greit!

I løpet av Ridderuka blir det litt adm, men ellers satser jeg på å nyte høyfjellet mest mulig!

Det er lite snø her, og de siste 14d (i alle fall) har det ikke kommet ny snø. Varmegrader har det også vært, så det er vanskelige forhold for løypekjørerne. Heldigvis har det snødd litt i kveld, og det er meldt mer utover kvelden og natta. Helt frem til i morgen formiddag. Det trengs sårt… Fra onsdag blir det bare sol og flere varmegrader!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.