Rydd og ordne

Nå er nesten alt det tekniske på plass også. Lightroom 3 klarte ikke lese RAW-filene fra G1x, men LR 4 taklet det veldig fint. Oppgraderingen var også helt uproblematisk – alt ble beholdt av innstillinger og gamle bildelagre. Her er første bildet eksportert med LR 4 – fra lørdag:

Har bedrevet mye arbeid for kajakklubben i går kveld og i dag tidlig, men nå begynner det å roe seg. Så er det andre ting som rykker oppover på lista. I ettermiddag er det møte med Fylkesmuseet. Det er jo også forsåvidt KKK-greier, selv om utviklingen på Odderøya er interessant langt ut over kajakklubben!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.