Aktive dager

Flytting er ikke for pingler, og jeg synes det blir lange dager. Men, jeg får heldigvis vært litt i bevegelse også – og har en del fine naturopplevelser. Her er himmelen over Odderøya fyr på søndag kveld:

Lørdagen var det som nevnt en badeøkt i Bertesbukta. Hodet lot jeg være over vann denne gangen – tar ingen sjanser før Beitostølen og Ridderrennet til søndag. Etterpå fikk vi servert fantastisk suppe med masse chili!

Søndagen gikk med til litt webTV fra nordisk mesterskap i buldring (Herman ble til slutt nr 5!), før vi deltok på klatrekonkurranse på Spicheren selv. Her var jeg turist, men ble likevel presset inn i en superfinale på led(!). Jeg er jo ikke noe glad i led, og hadde falt av ved tredje bolt på topptau i konkurransen. Likevel klarte jeg ad merkelige grunner å komme helt til sjette bolt. Veldig overrasket…

Fikk et flyttelass ned på søndag også, før vi gikk på kino: “Kompani Orheim”. OK, men vi skulle egentlig se “I nasjonens interesse”. Det er jo to ganske forskjellige genre.

Mandagen gikk med til enda mer flytting, og på kvelden fikk jeg en lang spasertur med Øivinn. Gjorde godt, selv om jeg jo er ganske fysisk aktiv under flyttingen også. Ikke nok med at jeg flytter fysisk, men det er også mye i cyberverdenen. Har vært litt på ettern med oppdateringer på Apple-parken min, og nå slutter de å snakke sammen. Dette selskapet fornyer jo ting fortere enn jeg skifter underbukse (mer en talemåte enn praksis, men likevel), og det er til tider litt irriterende. Jeg har faktisk litt annet å drive med enn å sjekke oppdateringer hele tiden. En ting er hvis det blir bedre, men ofte synes jeg det virker som om det mer er for oppdateringens skyld…

Begynner å få schwung på enhetene nå, og satser på litt hjelp for å rydde opp på hovedmaskinen. Nå har jeg også fått tak i Lightroom 4, og gleder meg til å se nærmere på den! Er litt usikker på om jeg skal investere i FCX før jeg drar på båttur, eller om jeg skal holde meg til iMovie inntil videre. Har på følelsen av at jeg ikke får sett så mye på dette før vi drar, og da er vel terskelen på iMovie ganske mye mindre…

Gleder meg til siste klatringen på kurset jeg har deltat på i kveld. Tilværelsen som hjelpeinstruktør har vært veldig hyggelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.