Seiltrening

Nå har vi solgt hus, og kjøpt båt. Da gjenstår det bare å lære seilingens kunst. I dag fikk jeg første innføring med Inge, og var i godt humør (Foto: Inge):

Ferden gikk mellom bøyene i gjestehavna (da var det IKKE jeg som sto til rors), og så la vi kursen inn Topdalsfjorden. Etterpå var vi halvveis til Oksøy før vi gikk inn igjen. Vinden sto på fra VNV, og vi målte max på 18m/s. Inge trikset båten opp i 45 grader, og jeg holdt meg fast alt jeg klarte. Alt i alt en fin førstereis!

Ellers begynte dagen med fakturering og oppsetting av hyller. Takk til Øivinn for litt dugnad på morgenen.

Fikk også hentet et nytt Canon Powershot G1x, så nå blir det spennenende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.