Lenge siden…

Da har det gått en god stund, og er er en liten oppsummering siden sist.

Font var utrolig flott, og vi var der til fredag ettermiddag i forrige uke. Så ble det tog til Paris. Nattog til Hamburg. Videre til Århus og Hirtshals. Ferge til Kristiansand, og så en spasertur hjem. En tur på 32 timer, men det var godt og avslappende!

Søndagen gikk naturlig nok med til veldig møkkete klær, litt klatring og så første økt på kontoret. Har fått leie to boder i kjelleren, og disse måtte ryddes. Dette arbeidet fortsatte på mandag, og i dag har vi fått alt på fyllingen. Herlig!

Det lå jo over 600 e-poster etter 3 uker, men heldigvis var jeg ajour med å svare. Dermed kunne jeg gå rett på de jeg ikke hadde fått gjort noe med i går. Bilder ble sendt til 3 forskjellige steder, bl.a. tidsskriftet Friluftsliv. Så sendte jeg ut 11 padleguider. På kvelden var det foredrag for en veldig hyggelig gjeng i MS-forbundet her i Kristiansand.

Prøvde å gå en del mellom gjøremålene, og tror det ble ca 2 timer i går. I dag har det vært litte vandring, men begynte dagen veldig tidlig. Bakte 40 boller til min bror som blir 40 i dag. Møtte opp på kontoret hans, og var der da han kom. Sang og moro! 🙂

I kveld blir det litt klatring om ikke annet, så jeg blir ikke helt dvask…

Det har plutselig gått opp for meg at det ikke er altfor mange ukene jeg har her i Kristiansand før jeg skal opp å hente vårt nye hjem. Dermed blir det en del fokus på flytting fremover. Regner med å få ferdigstilt begge bodene i kjelleren i morgen, så da går de første flyttelassene samtidig tenker jeg.

Har et foredrag i en fotoklubb torsdag kveld, så må finne frem litt bilder der også. Blir spennende med litt faglige tilbakemeldinger!

Skal prøve å komme innom her innimellom, men som dere skjønner er det kanskje ikke de mest spennende bildene og historiene i ukene som kommer, men en del korte oppdateringer skal det bli!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.