Blogg om allemannsrett

Marianne Reusch (1969) er jurist og har tatt doktorgrad på allemannsretten. I motsetning til en del andre akademikere er hun også opptatt av formidling, og har nå startet blogg og gitt ut bok om allemannsretten. Her er det mye kunnskap å hente for alle oss som er glad i å være på tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Blogg om allemannsrett

  1. Jan Olav Nybo sier:

    Sikkert veldig interessant bok, men ser ut til å vere litt hastverksarbeid. Berre i det lille utklippet du har lagt ut, er det to stygge skrivefeil. Håper det ikkje er symptomatisk for resten av boka, som omhandler eit svært viktig tema.

  2. Lars sier:

    Tror kanskje vi må skille mellom boka og bloggen. Den er vel mer ment som drypp av arbeidet hennes underveis. Boken er en popularisering av doktorgradsarbeidet. Dermed skal jo innholdet være godt kvalitetssikret. Den er også gitt ut av Flux, og jeg oppfatter også de som et seriøst forlag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.