Nydelige klatredager i Font

Vi lever glade dager her i Fontainebleau. Skogen og steinene er en fantastisk opplevelse, og jeg begynner å få sansen for litt buldring også:

Det er jo en litt ny verden, men i dag har jeg gått flere buldre på 3- og 4-tallet. Gradene virker svært tilfelding opp til grad 5, men så er det nok ganske nøye. I alle fall virker det som om de harde gradene er skikkelige. Vi har flere i gruppa her nede som går 7a og rundt der – og da er nok vanskelighetesgraden ganske riktig. For meg virker det som om de opphever tyngdekraften på dette nivået, men du verden så fascinerende det er å se på!

Bilder blir det jo selvfølgelig en del av, og jeg har laget et galleri med navnet «Fontainebleau 2012» på Flickr.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.