Avignon

I dag har jeg gjort ferdig en artikkel til bladet Friluftsliv, og fått med meg blåtimen her i Avignon:

Denne broa de har her er utrolig fotogen, og den har en spennende historie. Den ble visstnok bygget ferdig en gang på 1100-tallet, men ble så ødelagt gang på gang. På 1600-tallet gadd de ikke mere, og siden har den stått slik. Skal prøve å finne ut litt mer på torsdag – da blir det antagelig en del kulturelt for min del. Paven har jo blant annet et palass her som jeg gleder meg til å se inni.

Satser på en togtur i morgen, så da blir det litt mer variasjon i bildene…

I dag var det endelig litt mindre vind i denne byen, og vi kunne site ute med kaffe/kakao til lunsj. Sola varmet, og det ble en slags smak av vår! Vi har også byttet hotell – til hotel Mignon, og spist en deilig middat på restaurant Au Tout Petit. Begge deler kan virkelig anbefales! Derfor linker…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.