Viral markedsføring

Det er jammen mye rart og store penger der ute. I går ble jeg tilbudt 500,- for å skrive negativt om et produkt – hvis jeg ville. Bare jeg hadde med lenke. Mitt svar var likevel helt klart: «Dette er helt uaktuelt! Mvh Lars»

Da har jeg lagt inn e-postene fra Oscar, men link får han ikke! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

4 svar til Viral markedsføring

 1. Eivind M. sier:

  Haha! Fantastisk, Lars 🙂

 2. Carin sier:

  Hahaha! Det var ju jätteroligt. Roligt på svenska, alltså 😉

 3. Knegg Knegg sier:

  Oscar må vel leve av noe han også, og er neppe stolt av akkurat hva han gjør nå. Akkurat som en million med reklame-ombærere; her på Søm fylles postkassa helt opp på fire dager på tross av «Nei til reklame!»-lappen.
  Om du en dag finner ut at du vil hente inntekter fra reklame på bloggen, vil ikke jeg klandre det. Men at skjult reklame som det her finnes? Jeg slutter å lese «fotballfruer» straks!

 4. Lars sier:

  hehe – akkurat som du er aktiv på fotballfruebloggene! 🙂

  Men, jeg ble overrasket av at de også var villig til å kjøpe dårlig omtale, bare de fikk linker. Dette må være en måte de kommer høyere opp i søkemotorene på. De ser vel ikke på innhold, bare hvor mange ganger nettsteder er linket til…

  Når det nå blir mer og mer populært å kjøpe opp søkeord også, så vet jeg neimen ikke helt hva man skal tro når man googler lenger… Det meste bør tas med en klype salt her i verden…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.