The Crazy Ones

Jeg pleier å snakke om de 3 G´ene – Glede – Glød – Galskap i mine foredrag. Den første reklamevideoen Steve Jobs fikk laget da han kom tilbake til Apple spiller på den siste G´en, og her er teksten som fulgte med den 60 sekunder lange videoen:

Here´s to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They´re not fond of rules. And they have noe respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. About the only thing you can´t do is ignore them. Becaus they change tings. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we se genius. Because the people who are crazy enough to think they can cahnge the world are the ones who do.

Videoen kan du se her:

Jeg er jo ikke spesielt glad i reklame, men synes dette må være noe av det råeste som er laget.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.