Kindle i farta…

Jeg har snart bursdag, og da fikk jeg lyst til å kjøpe en gave til meg selv. Bokoman som jeg er, så var en Kindle høyt på lista. Bestilte i god tid, men det var jo ikke nødvendig. Den lille elektroniske boka ble bestilt onsdag ettermiddag. Kl 05:52:11 samme kveld forlot den Amazon. Så gikk det slag i salg, før den kom på døra litt over kl 14 på fre. Det er under to døgn!

Har en litt lei følelse av at dette må CO2-kompenseres på en eller annen måte…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.