Ærlig omtale av Norge

The Guardian har laget en sak med tittelen «Norway´s dirty little secrets«, og den avsluttes på denne måten:

Norway has lost its ethical niche. Although it has a large aid programme and strongly supports the UN, it has otherwise joined the club of rich nations exploiting the planet for their own benefit. The leitmotif in its unethical policies is the failure to summon up the courage to regulate corporations, whether in oil, arms or finance. Unless governments do this, hopes of an ethical foreign policy will remain a mirage.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ærlig omtale av Norge

  1. Knegg Knegg sier:

    Alle vet at vi er ingen helgener. Heller ikke i 20009 når artikkelen var skrevet.

    Med så få faktaopplysninger og så mange «is accused of» er det lite uærligheter å gripe fatt i annet enn at vi ikke har vært verdens tredje oljeeksportør på ti år. Produksjonen er grovt sett halvert siden den tid.

    Ellers blir jeg netsten småflau av å lese kommentarfeltet, som roser oss opp i skyene. Norge har tydeligvis en enormt god posisjon blant lesere av the Guardian. Han som skriver artikkelen skal skape blest om boka si, sies det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.