Gjensyn med nyttårsaften

I dag fikk jeg tilsendt noen bilder fra padlingen på nyttårsaften av Helge – her er et par av de jeg var med på:

Bildene jeg tok denne dagen ligger i galleriet “Nyttårspadling 2011“.

Denne uka har jeg fortsatt arbeidet med å gjøre kontoret presentabelt, men mangler sårt litt bodplass i kjelleren. Har prøvd å få tak i Kristiansand Kommune på mange forskjellige måter, men det er helt dødt. Merkelig egentlig, da jeg trodde de gjerne ville ha mest mulig penger inn. Virker i alle fall på avisene som pengene går fort nok ut…

I går var det klatring igjen, og det er godt å være i gang igjen. Da var det også besøk av stormen “Emil”, men den gjord mer av seg på TV enn i virkeligheten her i Kristiansand i alle fall. Og det skal vi jo egentlig være glade for…

På hjemfronten går det også unna – og i natt kom huset på Finn.no:

Visning allerede på mandag! Spennende! Det betyr dog at det blir en del rydding og shining fremover, men det skal gå bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.