Godt nytt år!

I dag var jeg invitert med på nyttårspadling, og naturens eget fyrverkeri om morgenen har sjelden vært vakrere:

På vei utover mot Skudeviga koblet det seg på flere og flere. Kajakkpadlere gikk også ut fra Tømmerstø og Skudeviga, og tilsammen ble vi over 40stk! Det har jeg aldri opplevd før på vannet her i Kristiansand, og det var veldig moro! Sammen padlet vi ut til Grønningen fyr, og der prøvde jeg å få bilde av alle sammen:

Jeg har lagt ut 20 bilder i galleriet “Nyttårspadling 2011“.

Hastet litt å få ut bildene føler jeg, så jeg er på kontoret en tur nå. Men, så blir det et par-tre rolige timer før vi drar til gode venner for mat og prat. Det gleder jeg meg til! Og så begynner et helt nytt år, med nye muligheter! Jeg er ikke så god på sånne nyttårsløfter, men har veldig lyst til å begå en ny bok neste år!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.