Padling på julaften

På kvelden lille julaften virket det som en god idé å utnytte godværet for å skaffe juletorsk. Her er kona i god gang:

Nå ble det ikke den store fangsten. Vi fikk en bittebitteliten en, men den holdt til en liten munnfull for 4 stk 1. juledag. Heldigvis hadde vi backup, så det ble ikke bare poteter… 🙂 Men, turen var fin likevel. Flere bilder ligger i albumet “Julaften 2011“.

Julen ble feiret med en tur i kirka og økologisk pinnekjøtt. Etter en hyggelig og rolig julekveld gikk jeg til julenattsmesse med Paul Leer-Salvesen. Der fikk jeg stifte bekjentskap med Jürgen Moltmann og Ernst Bloch. Disse to må jeg lese litt mer om – virket som spennende personligheter. Førstnevnte skulle være en av hovedinspirasjonskildene til Paul, og det sier ikke så rent lite… Han har både tenkt mye og har god smak!

Første juledag var det familiefrokost, ellers var det en utrolig rolig dag… Andre juledag var det først besøk hos gode venner, og så bursdagsselskap i det fri! Tredje juledag ble det bål i Jegersberg, og i hele kveld har jeg flyttet bøker ned på kontoret, og gjort klart et lass som skal på søpla. Skal prøve å få gjort litt sånne forefallende greier i romjula, slik at 2012 kan starte med ganske blanke ark! Jeg har jo noen drømmer som jeg gjerne vil realisere i det nye året!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.