Fantastisk omvei

I går gikk jeg litt tidlig fra jobb i det fine været, og tok en omvei nedom Fiskebrygga. Det angrer jeg ikke på:

Resten av bildene fra denne omveien ligger i galleriet “Kilden og Hestmanden” på Flickr.

I dag var det en helt annen historie, med lett regn. Var innom politiet for å få nytt pass, så nå har de lagret fingeravtrykk av pekefingrene mine. Det nye passet er visstnok biometrisk, så det blir spennende å se hva det er for noe!

Ellers er jeg nå stort sett ferdig med julekort, og kan gå løs på noen enkle gaver. Jeg er mest på geiter og sauer, så det skal nok gå bra! På jobb fikk jeg en flaske vin, og det er jo alltid spennende som avholdsmann. Men, denne gangen ble jeg hyggelig overrasket – den var nemlig alkoholfri! Sånne venner er det verdt å sette pris på!

I kveld blir det litt familie, og så skal jeg klare å komme gjennom resten på kontoret her i morgen på dagen. Så blir det ganske mye familiært frem til 1. juledag. Jeg har aldri vært veldig “julete”, så jeg gleder meg mest til det er over. Synes hverdagene er det flotteste som finnes, så da blir det meste en nedtur. Men, det gjør jo også at jeg har ganske lave forventninger – så dermed blir høytidene ok likevel! (Et lurt psyko-triks!)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.