Nok en fin dag

Jammen ble det ikke en særdeles fin og klar dag fra morgenen av. Spaserturen til jobb var helt magisk:

På jobb ble det rydding i noen e-poster, og litt blogging. Så fikk jeg gjort ferdig alle julekort som skal sendes, så nå er det bare de som skal leveres igjen. De kan jeg ta i morgen!

Rett før lunsj fant jeg “Juleevangeliet for fjortiser” på FB, og det var hysterisk morsomt:

Juleevangeliet for fjortiser:

«Det skjedde i de dager at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: «Vi som vil skrives inn i manntall». Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes.

Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea, til Davids by Betlehem, for å signe manntallet sammen med Maria, dama …han…s, som hadde boller i ommen. Og mens de var der, hevet bollene, for å si det sånn, og Maria leverte varene. Hu pakka kiden inn i noe tøy, og la’n i ei krybbe, for det var ikke plass til dem i herberget.

Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F, og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG!», og engelen bare: «Slapp av, gutta! Jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket: #Frelser #Kristus #jomfrufødsel 🙂 🙂 🙂 … og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i ei krybbe.»

Så kom engelens followers, en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og retweeta: #Frelser #Kristus, og #ffnor Gud og fred på Jorden blant mennesker som har Guds velbehag»

Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: «La oss stikke inn til Betlehem for å kolla läget.» Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxan i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: «Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn». Folk bare: «Saklig, LOL». Gruppa fikk ikke så mange likes, for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnssykt mange followers.

Og Maria bare: «#DenFølelsen»
Og gjeterne bare: «Helt konge!!!»

Nå blir det en tur ut i sola. Poste julekort. Møte med kona. Fikse nytt pass. Noen flere ærend – før det blir baking av foccacia. Planen er å gjennomføre årets siste bad før god suppe og premiere på nye film på kino. Kjente på vannet etter klatringen i går kveld, og det var overraskende varmt. Selv med snø i vannkanten… Vi får se hvor tøffe vi er når vi står der…

Dagen etter:
Det ble et flott bad, og vi var 4 stk:

Det var et ganske kort et også. Men, etterpå var det fyr på peisen og “Vintersuppe med kylling“. Foccaciaen falt også i smak. Filmen falt definitivt i smak, men jeg er litt usikker på om jeg likte den svenske bedre… Skal tenke litt på det. Det var altså denne vi så:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.