Ny soloppgang

For tredje dag på rad ble det soloppgangssafari – denne gangen til fots. Dermed ble det kraftig tele og bilder av Grønningen og Oksøy fyr. Her er førstnevnte akkurat i det sola har stått opp:

Det var en ganske lang, men flott time, å stå på tuppen av Odderøya. Temperaturen er fortsatt under null i lufta, men jeg hadde med godjakka mi! 🙂 Og litt varm drikke. Flere bilder ligger i galleriet “Fyr i soloppgang” (14 stk) på Flickr.

Etterpå pakket jeg padleguider, og det er vel fremdeles mulig å få guider frem til julaften. Så ble det en liten rusletur i finværet, før det var posten og litt andre småting. Jeg måtte jo nedom kona – vi har 55 mnd bryllupsdag i dag! Nå blir det litt kveldsarbeid med julekort, og så blir det pepperkakebaking før leggetid! 🙂

I ettermiddag gjorde jeg også om FB-kontoen min, og de har laget et design der bilder kommer mye mer til sin rett. Slik ser headeren ut på min profil:

Sikkert mange som skal klage på den omleggingen, men ikke jeg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.