Ny soloppgangssafari

I dag var det nok en gang start kl 08 fra Odderøya, og jammen stilte det ikke opp 10 andre også… Fargene var enda sterkere enn i går, og mange var med å noe sånt for første gang:

Rakk en tur innom kontoret før sykkelturen gikk videre til Eg kirke. Etter et par timer der gikk jeg en liten tur i nærområdet rundt sykehuset. Er litt gira på å finne ut hvor “Bymarka rundt” egentlig går, og tror kanskje jeg har blitt litt klokere. Det er veldig mange stier i dette området.

Tilbake på kontoret laget jeg et galleri med bilder fra dagens tur. Det heter “Soloppgangssafari des 2011” og inneholder 16 bilder. Prøvde å få med Fædrelandsvennen på laget denne gangen – var jo suksess i januar. Men, det har vært helt stille. Antagelig har de mer sagsfremmende ting å fylle spaltene med, selv om jeg tror mange likte dobbeltsiden for snart et år siden. Men, bildene har gått ganske bra unna på FB og Twitter, så delt er de blitt uansett!

I kveld gikk vi på jubileumsgudstjeneste for Kirkens Bymisjon. Det var utrolig flott, og en god avslutning på en lang dag. Nå skal jeg bare få satt litt pepperkakedeig før det blir en ny tidlig kveld. Solen kommer ikke til å forlate området før i morgen natt, så jeg stiller på soloppgangssafari i morgen også, men ikke i kajakk. Har tenkt til å ta med meg et bedre kamera og 500mm tele ytterst på Odderøya – så får jeg se hva det kan bli ut av Grønningen fyr da! Gleder meg, og har med VARM jakke! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.