Soloppgangssafari

Endelig ble det en padletur igjen. Været lovet bra, så hva er vel bedre enn en soloppgangssafari da? Traff på en venn fra Dk i går, og han ble med. Hyggelig gjensyn, og fantastisk blålys da vi forlot klubbhuset (kranene ved Aquarama i bakgrunnen):

På vei utover langs Odderøya fikk vi det fantastiske desemberlyset foran kajakkene:

I morgen er det en litt større gjeng som skal på vannet – så da får vi se hvordan fargene er da. Litt fristet til å ta bilder fra land da også, men det er jo noe med å være med selv… I dag var det noen minusgrader, og jeg merker godt at jeg ikke er aklimatisert enda. Var kaldt. Tror jeg satser på tovede votter i morgen!

Merkelig også hvordan varmen kommer med en gang sola titter frem, selv om det sikkert er samme temperatur. Det varmer sinnet i alle fall:

Tok noen flere bilder også, og de ligger i albumet «Desemberlys«.

Satser på flere bilder i morgen. Nå skal jeg vurdere innkjøpe av noen flere kajakker, før det blir litt julesosialt i kveld. Er en koselig tid dette. Vi hadde folk i går kveld etter fredagsklatringen også, så det blir mye fin sosial input om dagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.