Desemberlys

De siste 14 dagene har jeg gått mye – også fram og tilbake til jobb. Desember er spesielt med sitt lys, og i dag var det spesielt vakkert:

I går trillet jeg sykkelen ned til Pedalen for å få på piggdekk. Det trengs, for nå er det speilglatt i hele kristiansand. Snøen lar vente på seg, men underkjølt regn har gjort alt helt glasert. Her er jeg på Bystranda i morgensola:

Da var det også fint med sola som kom opp, selv om den måtte litt høyere før den kom over skyene:

Det siste bildet er fra litt før det skjer. Da er det flott lys, og det skifter hele tiden:

Jeg samler opp bilder i galleriet «Desemberlys» på Flickr.

I går kveld var jeg på Aker MH for å høre på Anders Thygesen. Han har levd av kajakk i 15 år, og er godt kjent i miljøet. Til daglig driver han kajakkspesialisten.no, og har spesialisert seg på å bygge tradisjonelle seildukskajakker fra Grønland og Alaska. I sommer padlet han fra Grense Jakobselv til Vestfossen innenfor Drammen der han bor. Han blogget litt underveis, vi fikk et to timers foredrag som ga mye inspirasjon. Vi lever i et land med en fantastisk kyst! Han har også satt sammen denne videoen fra turen:

Untitled from anders thygesen on Vimeo.

Tiden går ellers litt fort om dagen, og jeg har vært dårlig på blogging synes jeg. Selv om det drypper litt i ny og ne. Var jo veldig stille i okt/nov mens jeg var syk, og nå har jeg bestemt meg for å gå til det meste. Det tar jo også tid. Heldigvis koser jeg meg med både utsikt og lydbok, men innimellom blir det veldig pes for å komme i mål når andre ting tar lengre tid. Skal prøve å holde et mer jevnt press – og mer gåturene gjør godt!

I kveld er det konsert i Kilden, og det er første gangen jeg inntar den bygningen. Kanskje det blir noen bilder derfra også?

Ellers går det mest i forberedelser til boksalg, men det har liksom ikke tatt veldig av. Tror markedet er ganske mettet. Derfor blir det en del arbeid med kajakklubben (møte med Havnevesenet i går), Korsvei og Kvekerne. ToDo-listen får stadig strykninger, men så dukker det oppå nye ting stadig vekk…

Prøver også å selge bilen så vi kan gå over til Bilkollektivet. Har fått tatt alle bilder nå, og skal prøve å få den på Finn.no en av de nærmeste dagene. I dag blir det mest jobbing med et foredrag jeg skal ha på dagen i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.