Møter, møter, møter

De siste ukene har jeg hatt behov for å komme i kontakt med diverse personer i offentlig forvaltning, og det slår meg at det er nesten umulig – de er i møter, møter, møter. I dag fant jeg en «tulleplakat» på FB om møter, og der er det mye visdom mellom linjene.

Er du ensom?
Hater du å ta avgjørelser?
Vil du heller prate enn å få ting gjort?

Hvorfor ikke
KALLE INN TIL ET MØTE!
Du kan

  • treffe andre mennesker
  • halvsove i trygge omgivelser
  • utsette avgjørelser
  • ta mengder av meningsløse notater
  • føle deg viktig
  • imponere og/eller kjede dine kollegaer

Og alt dette i din egen, betalte arbeidstid!

«Møter» – Det sosialt aksepterte alternativet til å jobbe!

Plakaten på FB er undertegnet Statens informasjonstjeneste, men den spøken er dårlig… 🙂 Selv om de sikkert har møter der også, så har de i alle fall noen som kan svare til enhver tid. Jeg skjønner jo at man må ha møter fra tid til annen hvis en er flere ansatte, men hvis en har møter hele tiden så får en jo aldri tid til å gjøre det en bestemmer på møtene? Eller tar jeg helt feil her? Jeg er jo eneste ansatt i mitt enkeltmannsforetak, og er sjeleglad for at jeg bare møter meg selv fra tid til annen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.