Skrivedager i Trondheim

Har vært på Pilegrimsgården i Trondheim noen dager nå for å skrive. Da gjør det godt når Øivinn sender et gjensynsbilde med padlingen på onsdag i forrige uke:

Synes jeg har kommet greit i gang med boka «Padlosofi – tanker med horisont», men det er jo et langt lerret å bleke. Setter av mesteparten av vinteren til dette, så får vi se hva resultatet blir etterhvert!

Men, det er veldig stille og fint her på Pilegrimsgården. Rusler noen turer i nærområdet et par-tre ganger om dagen, og lar meg imponere av Nidarosdomen hver gang. Pilegrimsgården ligger omtrent vegg-i-vegg:

I går var jeg på gudstjenester både 11 og 18. I dag var det middagsbønn kl 1215, og det prøver jeg å få med meg i morgen også. Så forlager jeg byen igjen på onsdag. Veldig godt med noen dager der en kan konsentrere seg over lengre tidsrom, og tenke noen lengre tanker…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.