Nidaros

Har etablert meg for rehabilitering i Trondheim. Går lange turer, og skriver litt. I dag har det vært om temaet folkehelse, og jeg har som seg hør og bør gått noen turer. Da er det vanskelig å la kameraet ligge på rommet:

Blir her til onsdag, så det kommer nok flere bilder. Har opprettet et album – «Nidarosdomen» på Flickr. Legger ut flere bilder der løpende.

Merker nå at energien er stigende – så jeg får holde på med gode gåturer i dagene fremover. Trondheim er en fin by. Masse fine trehus, og selve sentrum er jo en øy – så det er kul umulig å gå seg bort. I dag var det bondens marked, og kvinnen med stor K hadde storkost seg med ostesmaking og desslike…

Prøver å få med meg noe kulturelt hver dag, og i går var det vesper. I dag har jeg vært på orgelmeditasjon med bl.a. Bach. I morgen er det jo søndag, så da passer det vel med en gudstjeneste tenker jeg.

Ellers blir det en del lesing, og det er godt å gjøre ferdig en del som har vært liggende en stund.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.