The Story of Broke

Nå har Annie Leonard – kvinnen bak «The Story of Stuff» sluppet en nye video, og denne gangen er det om penger:

Det handler mest om penger – og at det er nok av dem ved omprioriteringer. Antagelig bør den neste filmen hete «The Story of Debt». Det har vært mye snakk om gjeld og Italia de siste dagene, men antagelig er dette bare introduksjonen til det lange og smertefulle eventyre som omhandler lånte penger. I går fant jeg en artikkel hos The Guardian med tittelen: If you thought Italy was bad… Her er det en oversikt over gjeld i forskjellige land. Her har de regnet gjeld på en litt annen måte – og tatt med fx fremtidie pensjonsfordringer. Da er det ikke vanskelig å få øye på at det står flere land i køen bak Italia:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.