Hjertespråk

I dagens Fædrelandsvennen er det intervju med Anne Cathrine Albert på baksiden. Hun holdt konsert på Aladdin kino i kveld, og der hadde det vært fint å være tror jeg. Hun intervjues om hjertespråk:

Hva er hjertespråk?
– Det er det innerste kammeret man tør å vise. Lengsler, savn og drømmer. Når man formidler på en ekte måte blir folk berørte og kjenner seg igjen.
Eksempler?
– Havet er min kilde, det har betydd noe helt spesielt i mitt liv. Når vi nærmer oss jul blir hjertet nakent og avkledt. Jeg føler sårbarheten brenne inni meg. Da søker jeg til havet, min hjertes katedral, og finner hvile. Folk må finne sin arena, en egen kilde eller sitt eget sted. Det ønsker jeg at alle skal finne i sitt liv. … Det er best å være seg selv, det er da hjertet danser.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.