Semper major

I dag var det intervju med Svein Tindberg i Vårt Land – i serien “Min tro“. Her sier han blant annet:

– Men går det ikkje an å tenke seg at det er fleire enn ein tolkingsnøkkel til Gud? Viss vi først tør å seie at vi trur på Gud, er ikkje Gud så mykje større enn oss? Det kan hende at min intelligens ikkje strekk heilt til. Eg synest det er å redusere Gud å seie at vi forstår alt. Du kan ikkje stappe havet ned i ei skoeske.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.