Dårlig trøkk

Formen er dessverre laber om dagen. I går var jeg nedom kontoret (ble kjørt!) og fant igjen hva jeg gjorde i fjor på denne tiden. Da var jeg på Homborsund fyr:

Utover den lille turen til kontoret i går kveld har det stort sett gått i horisontalen under pleddet på sofaen. Noen få ting har jeg hatt på programmet, og de har gått ganske greit. Foredraget på Flekkerøya lørdag var ingen høydare set fra min side, men har fått mange fine tilbakemeldinger. Følte jeg sto og svaiet i en feberdis, men sånn er det jo å drive egen business. Det er liksom ikke noen vikar som kan steppe inn…

Tar en tur innom legen igjen i dag. Prøver fra forrige tirsdag ga ikke noe utslag, og jeg hoster jo snart på meg brokk. En behøver ikke jogge når en har sånne utladninger mange ganger om dagen… Så noe positivt kommer det jo ut av dette!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.