Kanskje litt bedre?

Klubbutviklingen med kajakklubben forløp med svært mye hosting i går, men det er muligens litt bedre i dag. Blir i alle fall ikke noe padling med det første, så da er det hyggelig med et gjensyn av Eivinds padlebilder:

Snørr og hosting har gått om hverandre i dag også, men jeg har fått hentet prosjektor til foredrag i morgen, og pakket ned resten av padleguidene som er bestilt. En reiseregning er fylt ut, og jeg har herja litt med OLF på Twitter og her i bloggen.

Dessuten har jeg nesten ferdig foredraget til i morgen kveld, men må finpusse litt til.

Nå blir det en ganske rolig kveld. Skulle egentlig vært på et kurs i helgen, men det er heldigvis avlyst. Derfor er det kun foredraget jeg MÅ gjennomføre. Skal bli deilig med noen rolige dager, og så håper jeg formen blir stigende. Det er tross alt mye som bygger BNP mye mer enn snørr og atsjoo!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.