Litt flytting og ellers en rolig dag

Begynte dagen med litt kontorflytting mellom hostekulene, ellers har det vært en rolig dag gitt… Litt som en solnedgang:

Bildet er fra Kalymnos for noen dager siden. For egen del håper jeg snart på en slags soloppgang når det gjelder formen. Det er jo så mye jeg har lyst til å sette i gang med, men da er det greit med litt energi!

Blir mest soving og lesing, selv om jeg var en snartur nedom kontoret med bil i forbindelse med flyttingen. Det er nok det korteste kontorbesøket hittil, og var ikke over 10 sek… 🙂

Heldigvis er det ikke mye som “brenner” på den fronten om dagen – selv om det alltids er ting en kunne gjort unna. Av ting som må gjøres er det møtet i kajakklubben i morgen kveld, og så skal jeg ha et foredrag på Flekkerøya lørdag kveld. Ellers er det gode muligheter til å ta det ganske så rolig… Så håper jeg at det sklir over så fort som mulig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.